Undervisningsforløb 2022

Alignement_©JosephineDouet.jpeg

SÆRUDSTILLING

Joséphine Douet - THE BREATH OF LEVIATHAN - HAVETS VÆSEN

Udbydes differentieret til alle klassetrin.

 ------------------------------------------

LINOLEUMSNIT PROCES-14.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRAFIK GRAFIK GRAFIK 

Kastrupgårdsamlingen er special museum for grafisk kunst. I museets præsentation af dets faste samling, er der rig mulighed for at udforske grafikken som kunstform. Her kan man opleve litografi, kobbertryk, linoleumstryk, træsnit med mere. I et undervisningsforløb vil eleverne stifte bekendtskab med et udvalg af museets samling på over 6000 grafiske værker. De ville skulle forholde sig til grafikken som kunstform og igennem billedsamtale selv tage stilling til om de synes, at grafikken kan være lige så stor kunst, som et maleri.

2,5 times Værkstedsforløb: Grafisk workshop. Efter en inspirerende rundtur med fokus på museets grafiske samling, går vi i museets værksted og udforsker en grafisk teknik. Eleverne vil skulle lave små grafiske værker med linoleumsknive og soft-cut. 

_O5A9040.JPG

Skulpturerne omkring Kastrupgård

Dette forløb fokuserer på skulpturerne omkring Kastrupgårdsamlingen. Vi skal tale om, hvad en skulptur er, om kunst i det offentlige rum, hvad et kunstværk gør ved et sted og meget mere.

1. times undervisningsforløb - dialogbaseret undervisning ude foran museets skulpturer samt skitsetegning.

2. timers undervisningsforløb - Den første time foregår ude foran museets skulpturer. I næste time går vi i museets værksted og arbejder her med skulpturer til specifikke steder.


Anbefales til indskoling og mellemtrin.