Undervisning på Kastrupgårdsamlingen i forbindelse med Coronavirus

Undervisning Kastrupgårdsamlingen Foto: Marlene Klausen

Kastrupgårdsamlingen råder over god plads og gode muligheder for at gennemføre undervisningsforløb for skoleklasser, dagtilbud og undervisningsinstitutioner. 


Skoletjenesten på Kastrupgårdsamlingen følger alle anvisninger fra myndighederne i forhold til at stoppe smittespredning. Museet har skruet op for den daglige rengøring og der er opsat håndsprit. Derudover er museet godt indrettet i forhold til at holde afstand. Og så har det jo alle dage været sådan, at man ikke må røre ved kunsten - så den smitter i hvertfald ikke!

I forhold til skoletilbud er det ydermere sådan, at skoler altid kan besøge museet udenfor åbningstid fra 8:30 til 14:00. Derfor er man som skolegruppe alene på museet sammen med museets underviser.


Man kan derfor roligt benytte sig af museets undervisningstilbud på lige fod med, at børn og unge kan komme i deres skole. 

Se her hvilke forløb Skoletjenesten tilbyder i foråret 2021

OBS: Skoletjenesten følger skolernes restriktioner. Det vil sige, at de udbudte indendørs forløb kun er for 0. til 4. klasse. 5. til 9. klasse må museet desværre kun tage imod på de udendørs forløb. 


Har man spørgsmål til vores tiltag i forhold til Coronavirus er man velkommen til at kontakte museumsinspektør og underviser Kristian Rasmussen på 32 51 51 80 eller mail kra.ks.bk@taarnby.dk

opdateret:  17.03.2021