Undervisning på Kastrupgårdsamlingen i forbindelse med Coronavirus

Undervisning Kastrupgårdsamlingen Foto: Marlene Klausen

Kastrupgårdsamlingen råder over god plads og gode muligheder for at gennemføre undervisningsforløb for skoleklasser, dagtilbud og undervisningsinstitutioner. 

Kastrupgårdsamlingen råder over god plads og gode muligheder for at gennemføre undervisningsforløb for skoleklasser, dagtilbud og ungdomsuddannelser. Vi følger alle anvisninger fra myndighedernes side og der er skruet op for den daglige rengøring og opsat håndsprit. Og så har det jo alle dage været sådan, at man ikke må røre ved kunsten - så den smitter i hvertfald ikke ! Skoler kan jo ydermere altid besøge museet fra 8:30 til 13:00, som er udenfor museets normale åbningstid. Derfor kommer man ikke i kontakt med andre end sin egen klasse og museets underviser. Man kan derfor roligt benytte sig af museets skoletjenestetilbud fra maj 2021.


Vi følger dog den besøgende skoles linje i forhold til Corona-restriktioner. Så hvis I har særlige regler eller hensyn I følger, så følger vi dem gerne.

Af særlige krav så er der i skrivende stund lidt uklarhed omkring, om elever over 12 år skal bære mundbind ved besøg på museet - også selvom det er udenfor museets normale åbningstid, hvor der ikke er offentlig adgang. Men det håber vi at få svar på snarest. Ring endelig, hvis I er i tvivl om, hvordan I skal forholde jer. Elever over 15 år skal ikke forevise Coronapas, når de kommer i undervisningsregi, da de er i skole og derfor formodes at være testede.


Se her hvilke forløb Skoletjenesten tilbyder i foråret 2021


Har man spørgsmål til vores tiltag i forhold til Coronavirus er man velkommen til at kontakte museumsinspektør og underviser Kristian Rasmussen på 32 51 51 80 eller mail kra.ks.bk@taarnby.dk

opdateret:  14.05.2021