SKULPTUR-TUR - Undervisningsmateriale om skulpturerne omkring Kastrupgårdsamlingen

Oplev skulpturerne omkring museet og andre steder i Tårnby Kommune med museets Skultur-tur. Et gratis hæfte med øvelser og sjove input til børn og deres interesserede voksne.

 Omkring Kastrupgårdsamlingen står der mange skulpturer. De står ude i vind og vejr året rundt. Man må gerne røre ved dem, men måske vil man også gerne lære mere om dem. Med museets nye hæfte "Skulptur-tur" kan man besøge 11 skulpturer omkring museet og i resten af Tårnby Kommune. Her vil små kreative øvelser, sjove spørgsmål og mere viden åbne op for en kunstoplevelse. Måske har man gået forbi skulpturen hver dag og aldrig rigtig tænkt over den. Med dette hæfte kan man opleve den igen.

Hæftet er gratis og kan afhentes på museet. Museet er i skrivende stund lukket ned, men hvis man kommer forbi museet på hverdage imellem 9 og 15:00, så vil der stå en kasse inde i gården, hvor man kvit og frit kan hente et eksemplar. Samtidigt vil hæftet også komme ud og ligge andre steder i kommunen (biblioteker osv.) når Corona tillader det.

Skoleklasser kan rekvirere et klassesæt ved at skrive til leder af Skoletjenesten, Kristian Thane Pfeil Rasmussen på kra.ks.bk@taarnby.dk.

Man kan også booke Kristian til at lave et 1,5 til 2 timers undervisningsforløb med udgangspunkt i materialet. Undervisningsforløbet tager primært udgangspunkt i skulpturerne omkring museet og i dets umiddelbare nærhed. Det er også gratis at booke Kristian. Det sker ved at skrive til samme mail, kra.ks.bk@taarnby.dk eller ringe på 32 51 51 80.

26.02.2021