Nedlukning af museet til 21. april 2021 som en del af tiltag mod Corona-smitte

Som en del af restriktionerne i forbindelse med bekæmpelse af Corona-smitte, er Kastrupgårdsamlingen lukket for gæster fra onsdag d. 9. december 2020 til 21. april 2021.

Kastrupgårdsamlingen er omfattet af den seneste forlængelse af nedlukningen af kulturinstitutioner i forbindelse med bekæmpelse af Corona-smitte. Det vil sige, at tirsdag d. 8. december var sidste åbningsdag i 2020, da restriktionerne trådte i kraft onsdag d. 9. december. Den seneste forlængelse af coronarestriktionerne varer indtil 21. april hvilket bliver museets første åbningsdag i 2021 . Har du booket en omvisning eller et undervisningsforløb i den pågældende periode, er den desværre aflyst. Museets medarbejdere kan kontaktes via museets hovedmail eller de enkelte medarbejderes respektive mails. Se mere under Kontakt.

Museets igangværende særudstilling 'Jacob Rantzau - So far Away' er forlænget til 11. april. Læs mere under Aktuel udstilling.

Museets medarbejdere tager imod henvendelser selvom museet er lukket for offentligheden. Vi opfordrer til, at man kontakter museet via mail på ks.uk@taarnby.dk

Vi glæder os til at kunne tage imod jer alle igen på Kastrupgårdsamlingen 

Opdateret d. 23.03.2021.

A LUKKE BILLEDE.jpg