Fri entré fra 1. januar 2017

29.12.2017

Fra 1. Januar 2017 bliver det atter gratis for alle at gå på kunstmuseum i Tårnby. Siden renoveringen af museet i 2013 har der ellers kun været fri entré for Tårnbyborgere, men fra 2017 kan også udenbys gæster nyde godt af den frie entré. Den frie entré indføres i forbindelse med det seneste budgetforlig 2017 for Tårnby kommune.

Hvad enten man skal besøge den aktuelle særudstilling, se Th. Philipsens malerier eller udforske museets grafiske samling, så er det nu gratis for alle interesserede at besøge det statsanerkendte kunstmuseum. Kastrupgårdsamlingen har tidligere haft fri entré, men efter udvidelsen i 2013 blev det besluttet, at den frie entré kun skulle gælde Tårnby-borgere. Besøgende fra udenfor kommunegrænsen har skullet betale 50 KR, men nu er det altså igen muligt at indføre fri entré for alle gæster.

”På Kastrupgårdsamlingen er vi glade for igen at kunne byde alle vore gæster gratis indenfor på museet.” fortæller Formand for Kastrupgårdsamlingens bestyrelse, Vibeke Rasmussen. ”Museets virke handler om at udbrede kunsten for alle uanset hvor meget, man ved om kunsten på forhånd. Så den frie entré falder helt i museets ånd. Nu kan man komme med på en af vore åbne offentlige omvisninger eller fordybe sig i grafikken uden at skulle tænke på entréen”.

Den frie entré er indført som en del af budgetforliget for Tårnby Kommune, som ejer og driver Kastrupgårdsamlingen. Der vil stadig være arrangementer på museet som kan kræve brugerbetaling. Dette kan man læse mere om på museets hjemmeside Kastrupgaardsamlingen.dk under ’Det Sker’.

Ny Hjemmeside og Logo.

Kastrupgårdsamlingen har i slutningen af 2016 også fået udarbejdet en ny hjemmeside med nyt design og nye billeder fra museet. Der er også blevet skabt et nyt logo, som inviterer gæsterne ind i det firlængede gårdrum. På hjemmesiden kan man nu læse endnu mere om kunstmuseet, dets samling og om hvad man kan opleve på et besøg på Kastrupgårdsamlingen.

For mere information kontakt museet på telefon 32 51 51 80 eller på mail ks.uk@taarnby.dk