Opråb til alle børn: Juletræet på Kastrupgårdsamlingen mangler pynt!

Juletræet i museets havestue

I december måned inviterer Kastrupgårdsamlingen børn til at hjælpe med at pynte museets juletræ

De seneste par år har juletræet på Kastrupgårdsamlingen set en anelse blegt ud. Skønt det når helt til loftet, har det desværre været næsten uden pynt. Og sangen hedder jo ”Juletræet med sin Pynt” – Så pynt skal der til! Derfor opfordrer Kastrupgårdsamlingen alle børn til at komme på besøg og tage noget julepynt med til træet. ”Vi har jo faktisk en nisse her på Kastrupgårdsamlingen som plejer at sætte lidt pynt på, når vi ikke kigger” fortæller Museumsinspektør Kristian Rasmussen, ”Men vores juletræ er vist lidt for stort til, at han kan klare at pynte hele træet. Derfor har vi brug for børnenes hjælp!”.

Børnehaver kan komme uden for åbningstid.

Kastrupgårdsamlingen vil også meget gerne have besøg af børnehavegrupper. Derfor kan man som institution booke et besøg om formiddagen uden for museets normale åbningstid. Her vil man også høre en historie om Kastrupgårdnissen og se på nissens yndlingskunstværker. Vi anbefaler besøg i mindre grupper med de større børn.

Hvis man som institution gerne vil komme på besøg på Kastrupgårdsamlingen og hjælpe til med at pynte juletræet, har man mulighed for at booke et gratis besøg imellem 9 og 14 fra den 3. til 18 dec. (inklusiv).

Enkelte dage er allerede booket, men der er stadig pladser at få. Alt man skal gøre er at kontakte museumsinspektør Kristian Rasmussen på telefon 32 51 51 80 eller mail kra.ks.bk@taarnby.dk.

19.11.2018