FERNISERING: VOKSEVÆRK - Ny Grafik fra samlingen 20. Aug kl. 16:30.

Den 20. august kl. 16:30 inviterer museet til fernisering på udstillingen 'VOKSEVÆRK - Ny grafik fra samlingen'. Oplev et udvalg af det bedste af dansk grafisk samtidskunst anno 2021 i en stor præsentation af nye indkøb fra de seneste tre år.

 Kastrupgårdsamlingen har vedvarende VOKSEVÆRK, da der hvert år indkøbes ny grafik til samlingen. Den 20. august fejrer museet nyindkøbene med en fernisering, hvor alle er velkomne. Der vil være velkomst ved formand for Kastrupgårdsamlingens bestyrelse, Vibeke Rasmussen og tale ved Museumsleder Mette Sandhof Mansa, Kastrupgårdsamlingen. Der vil være mulighed for at se de udstillede værker og museet er vært ved et lille glas. Efter talerne vil der være musikalsk underholdning ved Nuzzbaums KLezboy med fantastisk klemzmer musik med Channe Nussbaum på sang og guitar og Bjarke Kolerus på Klarinet. 

Museet tager alle hensyn til gældende coronarestriktioner. Der skal ikke længere vises coronapas ved besøg på museet. Dog skal der vises Coronapas, såfremt man vil sidde i vores café. Museets personale vil være til stede og vejlede. Såfremt vejret tillader det foregår arrangementet i museets gård.

Alle er velkomne!

Læs mere om udstillingen her:

http://www.kastrupgaardsamlingen.dk/udstillinger/kommende-udstilling/

Invitation - mail.jpg