Nordlys - fortælleforestilling v. Nordisk Fortællerduo

dortemaria_002.jpg
Oplev Nordens magi i sælsomme og dramatiske fortællinger. To kvinder med rødder i nordisk kultur og historie har samlet en broget buket fortællinger om urkræfter og skæbner i Norden.

I fortællingens form tager de publikum med på rejse fra Danmark, Sverige, Norge, Nordkalotten til Færøerne, Island og Grønland.

I vänskapens tecken vill de berätta tillsammans på två olika nordiska språk. To fortællesprog er ingen hindring for forståelse, når artikulation, indlevelse og narrativitet går hånd i hånd.

Om Nordisk Fortællerduo
Maria Arnadottir
 är skådespelare och berättare, född och uppvuxen på Island, bosatt i Ystad, Sverige. Maria berättar på en klar och tydlig svenska.
Dorte Futtrup er fortæller og forfatter, bosat på Frederiksberg, Danmark. Har tidligere boet på Færøerne og i Grønland. Dorte fortæller på et klart og tydeligt dansk.

Tid
19:00 - 21:00
Pris
30 Kr
Arrangører
Billetter skal bestilles på Tårnby Hovedbiblioteks hjemmeside på nedenstående link:

https://taarnbybib.dk/arrangementer/litteratur/nordlys-fortaelleforestilling-v-nordisk-fortaellerduo
Nordlys fortælleforestilling er arrangeret i et samarbejde mellem Tårnby Bibliotek og Kastrupgårdsamlingen og er en del af efterårets NordLit program, der sætter fokus på Norden i kultur, litteratur og sprog i anledning af Foreningen Nordens 100-års jubilæum.